Aurinkosähköjärjestelmät Lappeenrannassa ja lähialueilla

 

Aurinkosähköjärjestelmä Lappeenrannan seudulla kannattaa hankkia ammattilaisen oikeaoppisesti asentamana

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät Lappeenrannan seudulla kotitalouksille ja yrityksille, jotka haluavat säästää energiakustannuksissa tuottamalla omaa sähköä. Toimitamme sekä pienet että suuret aurinkovoimalat joko omaan käyttöön rajattuna tai sähköverkkoon liitettynä.

Aurinkosähköjärjestelmä on erinomainen sijoitus 

Kun haluat pienentää sähkölaskuasi ja tuottaa itse osan käyttämästäsi energiasta, aurinkosähköjärjestelmän avulla se käy helposti. Lisäksi voit myydä käyttämättä jääneen sähkön takaisin omalle sähköyrityksellesi – kuten huomaat, aurinkoenergian hyödyntäminen on järkevä investointi, joka maksaa itsensä takaisin. 

Aiemmin sähkötön kesämökki tai vapaa-ajan asunto on kätevää sähköistää auringon voimalla. Sinun ei tarvitse huolehtia kalliista sähköliittymistä, vaan saat valjastettua tarvittavaa virtaa suoraan taivaalta. 

Meiltä saat toimivan aurinkosähköjärjestelmän Lappeenrannan alueella sopivasti juuri omaan käyttöösi ja tarpeeseesi mitoitettuna avaimet käteen -ratkaisuna. Toiminta-aluettamme on koko Lappeenrannan seutu ympäryskuntineen. 

Aurinkosähköjärjestelmät, Lappeenranta

Sähkötoimisto Lehto KY

Karjalantie 25

53300 Lappeenranta

05 4524080

 

sahkotoimistolehto@

sahkotoimistolehto.fi

Sähkötoimisto Lehto Lappeenranta, karttasijainti

Jari Lehto
Toimitusjohtaja

040 5452430

 

jari.lehto@

sahkotoimistolehto.fi

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous:

Nimi*

Puhelin

Sähköposti*

Aihe

Viesti