ATK-asennus ja tietoverkkojen rakentaminen rakennusurakoihin Lappeenrannassa

Toteutamme laajatkin ATK-asennukset Lappeenrannan alueella ja ympäryskunnissa muualla Etelä-Karjalassa. Lisäksi saat meiltä rakennusten tietoverkkojen rakentamisen monenlaisiin rakennuskohteisiin – omakotitaloista kokonaisiin taloyhtiöihin, yrityskiinteistöihin ja teollisuustiloihin asti.

Palvelemme erilaisissa verkko- ja ATK-asennuksissa tasapuolisesti sekä kotitalouksia, että yrityksiä ja muita julkisia tahoja. Ammattilaiselta ATK-asennus onnistuu aina varmalla otteella.

Olemme saaneet olla mukana asentamassa useiden kerrostalojen, liiketilojen ja toimistorakennusten ATK-verkkoja.

Ota yhteyttä Muut palvelumme

ATK-asennus

Mitä ATK-asennus pitää sisällään?

Lyhenne ATK saa nimensä automaatio-, tieto- ja viestintätekniikasta.

ATK-asennukset pitävät yleensä sisällään verkkojen, tietokoneiden ja muiden tietoteknisten laitteiden ja järjestelmien asentamista sekä yhdistämistä toisiinsa. Asennuksissa otetaan huomioon erilaiset tarpeet ja käyttötarkoitukset, joissa tarvittaessa luodaan uusia tietoverkkoja.

Kokemuksemme tietoverkkojen asennuksesta takaa sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen. Monesti asiakkaan tarpeet eivät ole yksiselitteisiä ja ongelman ratkaiseminen vaatii tarkempaa tutkimista, suunnittelua ja yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa.

Meidän vahva osaaminen alalta mahdollistaa ongelmien ratkaisemisen tehokkaasti.

Teemme samalla kertaa harjaantuneella otteella myös sähköasennukset, kerralla koko kohteeseen. Näin saat kaikki tarvittavat palvelut samasta paikkaa.

Jos ATK-asennus on tarpeen Lappeenrannan seudulla, ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme parhaiten palvella!

Ota yhteyttä