Sähköasennusta Lappeenrannan seudulla jo vuodesta 1995

Olisiko sähköasennus Lappeenrannan alueella tarpeen?

Sähkötoimisto Lehto Ky on täyden palvelun sähköasennusliike Lappeenrannassa. Olemme tehneet sähköasennuksia jo lähes 30 vuotta.
Kokeneet sähköasentajamme tekevät ammattitaidolla kaikki vaadittavat sähköasennukset kohteessasi, oli sitten kyseessä kotitalous, taloyhtiö, yritys tai vaikka maatila.
Rautaisesta ammattitaidostamme kertoo arkisempien sähköasennusten lisäksi se, että osaamiseemme kuuluu myös haastavatkin vahva- ja heikkovirtatyöt.

Ota yhteyttä Muut palvelumme

sähköasennus lappeenranta

Vaativatkin sähköasennukset ja sähkötyöt ovat meille rutiinia

Olemme vuosikymmenten varrella ehtineet toteuttamaan hyvällä menestyksellä niin suuren määrän erilaisia sähköasennuksia, että emme ylläty vähästä. Laajuudeltaan tai vaatimustasoltaan haastavat sähkötyöt eivät ole meille este vaan todella tervetullut haaste, josta suoriudumme rutiinilla.
Toteutamme vaatimusten mukaisia sähköasennuksia Lappeenrannan alueella ja ympäryskunnissa tasapuolisesti, sekä kotitalouksille että yrityksille ja muille julkisille tahoille. Olemme tehneet asennuksia esimerkiksi rakennusliikkeille ja -urakoitsijoille, taloyhtiöille, sekä lomaosakkeille.

Pyydä tarjous

Sähköasennukset pitää aina teettää ammattilaisella

Hoidamme sähköasennukset ammattitaidolla, oli sitten kyseessä, uudis- tai saneerauskohde tai vaikka pieni yksittäinen sähköasennus esimerkiksi valaisimen vaihto tai huolto.
Kiinteistöjen sähköasennukset voivat sisältää muun muassa sähköpääkeskusten ja -kaapeleiden asennuksen, valaistus- ja pistorasioiden asennuksen, sähkölämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennuksen sekä uusinta- ja muutostöitä vanhoihin sähköjärjestelmiin.
Sähköasennustöiden teettäminen ammattilaisella on erittäin tärkeää, sillä vääränlaiset asennukset ovat pahimmillaan hengenvaarallisia.
Sähköasentajamme ovat pitkän linjan ammattilaisia ja voimme taata, että sähkötyöt tehdään aina laadukkaasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä