Ovipuhelin­järjestelmä – ovipuhelimen toimitus, asennus ja käyttöönotto

Toteutamme ovipuhelinjärjestelmät taloyhtiöille, alusta loppuun asti – asennuksesta järjestelmän käyttöönottoon asti. Yrityksemme vankka kokemus sähköasennuksista takaa sen, että ovipuhelin- ja puhelinjärjestelmien asennus onnistuu kerrasta oikein ja ovipuhelimet toimivat tämän sovitulla tavalla ja luotettavasti.
Suoritamme ovipuhelinjärjestelmien asennuksia kerrostaloihin ja muihin taloyhtiöihin Lappeenrannan seudulla ja muualla Etelä-Karjalassa.

Ota yhteyttä Muut palvelumme

Ovipuhelimet lappeenranta

Ovipuhelimilla turvallisuudentunnetta kerrostaloasumisessa

Ovipuhelimet tarjoavat turvallisuuden tunnetta ja helppoutta arjen asioiden hoitamiseen. Ovipuhelin on loistava lisävaruste esimerkiksi kiinteistön ulko-oveen, kun halutaan saada ovi aukaistua etänä huoneistosta käsin.
Taloyhtiön on lain mukaan pidettävä kunnossa kaikki sen piiriin kuuluvat perusjärjestelmät, jotka ovat joko välttämättömiä tai muuten tarpeellisia huoneiston käyttämiseen. Tähän kategoriaan kuuluvat myös ovipuhelimet. Mikäli järjestelmä on jo pahasti vanhentunut, se kannattaa vaihtaa suoraan uuteen.
Ovipuhelimien asennus ja huolto tulisi teettää ammattilaisella, jotta laite toimii moitteettomasti. Ammattitaitoiset asentajamme auttavat järjestelmän valinnassa ja varmistavat, että asennus onnistuu laadukkaasti eikä ongelmia ilmene jälkikäteen.
Olemme asentaneet useita kymmeniä ovipuhelinjärjestelmiä jo pelkästään Lappeenrannan alueella.

Pyydä tarjous

Erilaiset vaihtoehdot ovipuhelimen valintaan

Kun taloyhtiöön etsitään ovipuhelimia, vaihtoehtojen kartoittamisesta huolehtii yleensä isännöitsijä. Tarjolla on joukko erilaisia vaihtoehtoja.
Valintaa tehdessä kannattaakin miettiä mihin käyttötarkoitukseen ovipuhelin tulee. Lähtökohdat ovat erilaiset, kun etsitään ovipuhelinta palvelutaloon, opiskelija-asuntolan sijaan.
Ovipuhelimia saa videokameralla ja langattomina. Autamme järjestelmän valinnassa.

Kysy lisää