Asennamme sähköautojen latauspisteitä Lappeenrannan seudulla

Asennamme sähköautojen latauspisteitä siellä, missä niitä tarvitaan. Sähköautot yleistyvät nopeaa tahtia, siispä myös tarve niiden latauspisteille kasvaa kaiken aikaa.
Meiltä saat sähköautojen latauspisteet asennettuna avaimet käteen-periaattella, sekä yksityisille henkilöille, yrityksille sekä julkiselle sektorille Lappeenrannan seudulla ja lähialueilla.

Ota yhteyttä Muut palvelumme

latauspisteiden asennukset

Sähköautojen latauspisteiden asennukset kotitalouksille

Kotitalouksilla on mahdollisuus helpottaa omaa arkea hankkimalla latauspiste kotipihalle tai autotalliin. Tällöin sähköauto on aina lähtövalmis, kun lataus tapahtuu kotona.
Asennuspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan latauspisteen suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn. Voimme hyödyntää olemassa olevia ratkaisuja. Latauspisteen voi asentaa esimerkiksi vanhan lämmityspisteen tilalle. Pisteen tekniikka vain muutetaan sähköautoa palvelevaksi.
Meillä on pitkä kokemus latauspisteiden asennuksista. Saat meiltä myös kaiken tarvittavan teknisen tietämyksen latauspisteen käytöstä ja huollosta.

Pyydä tarjous

Miksi hankkia latauspiste kotiin?

Saat sähköautostasi tai hybridistäsi täyden potentiaalin irti, mikäli sinulla on käytettävissä latauspiste kotona. Auton lataaminen kotona on helppoa ja lisää käyttömukavuutta. Kun auto on yöllä latauksessa, akku on täynnä aamulla ajamaan lähdettäessä.
  • Helppous ja mukavuus
  • Säästät aikaa ja rahaa
  • Luotettavuus – auto aina valmiina ajoon
  • Ympäristöystävällisyys polttomoottoriautoon verrattuna
Jos olet kiinnostunut hankkimaan sähköauton latauspisteen kotiisi, ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme.

Sähköautojen latauspisteiden asennukset yrityksille

Tarjoamme yrityksille laadukkaat latauspisteiden asennuspalvelut. Asennamme latauspisteet niin yritysten omiin tiloihin kuin yleisille parkkipaikoillekin. Pisteiden asentaminen on nopeaa ja helppoa ja ne voidaan yhdistää jo olemassa oleviin järjestelmiin. Näin ollen latauspisteet ovat heti käytettävissä.
Latauspisteiden asennus yrityksen tiloihin voi parantaa yrityksen julkista kuvaa ympäristövastuullisuudesta. Se myös helpottaa työntekijöiden arkea ja mahdollistaa heidän sähköautonsa lataamisen työpäivän aikana.
Yritykset voivat hyödyntää verovähennyksiä latauspisteiden asennusten kustannuksissa.
Kysy lisää latauspisteiden asennuksista!

Kysy lisää